Vonik Illustration, Lettering & Murals

Muurschildering laten maken

Muurschilderingen, murals, muurtekeningen, illustraties op de muur; hoe je het ook wilt noemen, ik kan er in ieder geval iets meer over vertellen.

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het tekenen op muren, dit is vaak in winkels, kantoorpanden, theaters, cafés en af en toe bij particulieren thuis. Daarnaast werk ik ook op ramen of krijtborden en soms komen klanten met het idee om bijvoorbeeld een stoel, tafel, of een ander object te beschilderen. Ik werkte bij sommige muurschilderingen al samen met Lienke Raben en sinds dit jaar doen we dat ook officieel onder een naam: Wallnuts Murals.

Mocht je interesse hebben in een schildering, dan kun je mailen met informatie over de eerste ideeën, de grootte van het oppervlak en wanneer het idealiter af moet zijn. Vervolgens kijken we samen naar de mogelijkheden, het budget en de planning, dit kan op locatie maar ook telefonisch of via de mail.
Aan de hand van de input die je levert, dit kan een woordenlijst, een verhaal of meerdere quotes zijn, maken we de eerste schets die we bespreken en eventueel aanpassen totdat we er allemaal tevreden over zijn.

Dan kan er geschilderd worden! Het resultaat wordt het mooist op redelijk gladde oppervlakken, hieronder een aantal voorbeelden eerdere opdrachten, op de Wallnuts website en op instagram vind je nog meer en kun je ons volgen.


Muurschildering laten maken Amsterdam